Actueel

In 2017 speelden wij 87 concerten en een heleboel persoonlijke serenades. Nu nemen we even gas terug, om vanaf 5 januari te gaan knallen tijdens onze theatertournee!

Filmpje Dag van de Liefde!

Zaterdag 7 oktober reed Caramba meer dan 600 kilometer door Nederland om mensen te verrassen met een liefdesserenade. Kijk een kort filmpje van de eerste serenade.

Korte promo en recensie:

Leer Joris Linssen & Caramba kennen in 1 minuut. Of lees een recensie.

 

Welkom op de officiële website! 

A Serenade Fedor vanRossem site

 

Nederlandstalige muziek met een Mexicaanse twist.

"Zoveel enthousiasme, gevoeligheid en muzikaliteit. Dit blijft nog lang bij me."
"Deze avond zal ik niet vlug vergeten, maar als een parel in mijn hart bewaren."
"Het plezier en de energie die de muzikanten uitstralen is geweldig!"
(Publieksreacties na 'Serenade' op website Parktheater Eindhoven, gemiddelde waardering 9,6)

“De hele show was van begin tot eind een lust voor oog, oor, hart en ziel. Zelden tijdens een theatervoorstelling zo betrokken genoten van het gebodene.”
(Uit een recensie van Thijs de Boer op Zuidfriesland.nl)

 Joris Linssen & Caramba bestaat sinds 1999 en bracht zeven cd's, twee dvd's en een lp uit. Elk voorjaar toert de band drie maanden langs de schouwburgen met een theaterconcert. Najaar 2013 ging de bioscoopfilm Met jou heb ik geleerd in première, over hun magische tournee door Mexico. De televisie-bewerking van 50 minuten werd door meer dan 400.000 mensen bekeken en is zeer lovend ontvangen. In 2017 en 2018 speelt Caramba de voorstelling Serenade.

Zanger Joris Linssen wordt vergezeld door zijn amigo's Marcel van der Schot (accordeon en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang), Erik van Loo (contrabas en zang) en Djem van Dijk (percussie en zang). Caramba staat bekend om de meeslepende verhalen van Joris, het virtuoze accordeonspel van Marcel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme.

Vuur, verrassing en verlangen: Dat is Caramba!

Foto Bas van Spankeren www.basfoto.nl. Illustratie: Fedor van Rossem

f t g
Maandag 11 dec 2017 © Joris Linssen & Caramba